15 Ekim Beyaz Baston Görme Engelliler Günü Özel Canlı Yayın

Adıyaman Üniversitesi Engelli Öğrenci Koordinatörlüğü olarak 15 Ekim Beyaz Baston Görme Engelliler Günü sebebiyle Mercan TV ekranlarına konuk olduk. Moderatörlüğünü Koordinatörümüz Arş. Gör. Nurullah Türk'ün yaptığı programa ADEKALP Koordinatörü ve Kent Konseyi Engelli Meclisi Başkanı Mehmet Tunç ve Üniversitemiz Fen Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü 4. Sınıf öğrencisi Hacı Bektaş Türk konuk oldu. Programda Üniversitemiz ve Engelli Platformunun yapmış olduğu faaliyetler anlatıldı ve düzenlenmesi planlanan projelerden bahsedildi. Programın ikinci kısmında görme engellilerin önündeki engeller ve bu engellerin nasıl aşılabileceği ele alındı. Görme engelli öğrencilerin eğitim hayatı ve eğitim hayatında yaşadığı sıkıntıların da ele alındığı programda talep ve isteklerde de bulunuldu. Ev sahipliğinden dolayı Mercan TV ailesine ve katılımlarından dolayı konuklarımıza teşekkür ederiz. Hep birlikte Engel-SİZ bir yaşam için El Ele...

Programın video kaydını izlemek için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz.