ADYÜ’de “Engelsiz ADYÜ’de Bir İz de Sen Bırak” Sergisi

Adıyaman Üniversitesinde 10-16 Mayıs Engelliler Haftası etkinlikleri çerçevesinde engelli vatandaşların yaşam koşullarına dikkat çekmek amacıyla “Engel-Siz ADYÜ’de Bir İz de Sen Bırak” etkinliği sonrası Sergi gerçekleştirildi.

Adıyaman Üniversitesi Engelli Öğrenci Birimi Koordinatörlüğü  ile Güzel Sanatlar Fakültesinin Üniversite Gençlik Meydanında ortaklaşa düzenlediği sergi kapsamında “Bir İz de Sen Bırak” etkinliği sonrasında panolara bırakılan el izleri sergilendi. Sergiye Adıyaman Üniversitesi Rektör Yardımcısı  Prof. Dr. Cumhur Kırılmış ve Üniversitemiz akademik ve idari personelinin yanında öğrencilerimiz katıldı.