#engelsizADYÜ’de öğrencilerimize yönelik çalışmalar devam ediyor🦼

ADYÜ Engelli Öğrenci Birim Koordinatörü Arş. Gör. Nurullah Türk, #Adıyaman engelli dernekleri temsilcileriyle istişare toplantısı gerçekleştirdi.

Toplantıda engelli dernekleriyle ile öğrencilerimiz için yapılabilecek uygulamalar istişare edildi. Ayrıca üniversitemizdeki engelsiz uygulamalar da paylaşıldı.

Toplantıya Adıyaman Down Sendromlular Derneği, Anadolu Engelliler Derneği, Anadolu Bedensel Engelliler Spor Kulübü Derneği, Adıyaman Görme Engelliler Spor Kulübü Derneği, GAP Görmeyenler Derneği, Beyazay Adıyaman Şubesi, Adıyaman Zihinsel Engelliler Aileler Derneği, Anadolu GAP Görmeyenler Derneği, Gör-Bir Adıyaman Şubesi, Yamanlar Gör-Bir Spor Kulübü Derneği, Adıyaman Sağlık-Sen Engelli Koordinatörlüğü, Adıyaman Kent Konseyi Engelliler Meclisi Başkanlığı, Adıyaman Özel Sporcular Gençlik ve Spor Derneği , Türkiye Engelliler Meclisi Adıyaman Şubesi, Adıyaman Müftülüğü Engelli Koordinatörlüğü temsilcileri katıldı.