TESYEV BURS DUYURUSU

TESYEV tarafından üniversitemiz bünyesinde yer alan fakülte, enstitü, yüksekokul, konservatuar veya meslek yüksekokullarinda, ön lisans, lisans veya lisansüstü öğrenim gören öğrencilerden, örgün eğitime devam eden ve maddi desteğe ihtiyacı olan engellilere, Yönetmelikte belirlenen adaylik ve seçilme sartlarin yerine getirmeleri halinde burs yardimi yapmaktadir.

2023-2024 Eğitim-öğretim döneminde de, mevcut bursiyerlerimize ilaveten, Yönetmelikteki şartlar taşıyan ve bursiyer aday olmak üzere müracaat eden ögrenciler arasindan yeni bursiyerler seçilerek, vakıf tarafından yardımlar devam edecektir. Üniversitemiz tarafından son başvuru 18 Ekim 2023 tarihinde alınacaktır.
Başvurular Engelli Öğrenci Koordinatör Yardımcımız Uzm. Psk. Cihat Çelik’e yapılacaktır. Eğitim Fakültesi B Blok 4. Kat

ccelik@adiyaman.edu.tr